Välkommen till gårdens blomsterbutik

Vår blomsterbutik i Råbytorp välkomnar dig med ett varmt hjärta och en passion för blommor. Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig service och expertis inom allt som rör blommor och växter. Vår butik är fylld med en mängd olika blommor och växter, perfekt för alla tillfällen, oavsett om du vill förgylla ditt hem eller ge bort en gåva.

rabytorp-gardsbutik-blomsterbutik-kassalinjestall

Ett stort utbud av blommor

I vår blombutik hittar du ett brett sortiment av blommor. Från klassiska rosor till exotiska orkidéer, vi har något för alla smaker och behov. Våra blommor är alltid fräscha och av högsta kvalitet, och vi strävar efter att erbjuda ett varierande utbud som förändras med säsongerna. Oavsett vilken typ av blomma du söker, kan du lita på att vi har något som passar perfekt.

Blombuketter och dekorationer

Vi specialiserar oss på att skapa vackra blombuketter och kransar för alla sorters evenemang och högtider. Vare sig det är en födelsedagsbukett, en festlig krans eller en enkel gest av uppskattning. Våra florister designar varje arrangemang med omsorg och kreativitet. Vi anpassar våra kreationer efter dina önskemål och ser till att varje bukett och krans blir unik.

rabytorp-gardsbutik-blomsterbutik-blombuketter
rabytorp-gardsbutik-blomsterbutik-begravningsblommor

Begravnings- blommor

Att välja blommor för en begravning är en känslig och personlig process. I vår blombutik erbjuder vi ett respektfullt och taktfullt urval av begravningsblommor. Våra florister är här för att hjälpa dig att hitta rätt blommor som uttrycker dina känslor och hyllar minnet av den bortgångne. Vi skapar allt från traditionella kransar till personliga buketter med stor omsorg och medkänsla.