familjehistorieN bakom Råbytorp Gårdsbutik

Råbytorp Gårdsbutik är en familjedriven verksamhet som har sitt ursprung i vår djupa kärlek till jordbruk och lokala råvaror. Allt började för över 30 år sedan när vår far startade Dalby Frukt. Genom åren har vi, Susanna och Annika, tagit över stafettpinnen och fortsatt att utveckla butiken med samma värderingar som vår far: kvalitet, hållbarhet och gemenskap. 

Våra värderingar

Närodlat

På Råbytorp Gårdsbutik är närodlat inte bara en term, det är vår filosofi. Vi väljer våra produkter från lokala gårdar för att stödja samhället och garantera färskhet i varje produkt vi erbjuder.

Goda relationer

Goda relationer är kärnan i vår verksamhet. Vi bygger starka band med både leverantörer och kunder för att skapa en välkomnande atmosfär där alla känner sig som en del av verksamheten.

Bra kvalitet

Kvalitet är vårt löfte till dig. Varje vara i vår butik är noggrant utvald för att säkerställa högsta möjliga standard. Vi erbjuder bara det bästa för att säkerställa din tillfredsställelse.

rabytorp-gardsbutik-teamet-bakom

Teamet bakom Råbytorp Gårdsbutik

I hjärtat av Råbytorp Gårdsbutik finns ett team av passionerade människor som alla delar en kärlek till kvalitetsmat och utmärkt kundservice. Från våra kunniga butiksmedarbetare till våra skickliga florister, varje medlem i vårt team bidrar med unika färdigheter och erfarenheter. Vi är stolta över att vara en arbetsplats som inte bara värnar om våra produkter utan också om de människor som arbetar här. Genom att förena våra styrkor och passioner, strävar vi efter att ge våra kunder en personlig och minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss.