För 31 år sedan startade vi vår egen gårdsbutik

För tre decennier sedan slog vi upp dörrarna till vår gårdsbutik, med målet att erbjuda färska, närproducerade råvaror. Vår butik har blivit en plats för kvalitetsmedvetna kunder att hitta det bästa inom lokalt producerad mat. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av produkter, från dagligt frukt och grönt till unika delikatesser, alltid med fokus på kvalitet och lokal produktion.

rabytorp-gardsbutik-tomater

Frukt och grönsaker

I hjärtat av vår butik ligger ett rikt utbud av frukt och grönt. Varje produkt är noga utvald efter kvalitet, direkt från lokala bönder. Vårt sortiment varierar med säsongerna, vilket ger våra kunder en autentisk upplevelse av naturens rytm och skönhet. Hos oss hittar du alltid fräscha råvaror för din vardag.

Delikatesser

Vår avdelning för delikatesser erbjuder ett noggrant utvalt sortiment för finsmakare. Här hittar du allt från hemgjorda marmelader och färska ostar till fina charkuterier. Varje produkt är utvald för sin höga kvalitet och unika smak, och representerar det bästa inom både lokalt och internationellt hantverk. Våra delikatesser är perfekta för att lyfta din matlagning till nästa nivå.

rabytorp-gardsbutik-delikatesser
rabytorp-gardsbutik-torghandel-lund

Vi finns också på torget i Lund

Vår närvaro på torget i Lund är en viktig del av vår verksamhet. Här erbjuder vi ett urval av det bästa från vår gårdsbutik, direkt till kunderna i stadens hjärta. Vårt torgstånd är en plats där du kan uppleva vårt engagemang för närproducerade varor och träffa människorna som står bakom dem. Besök oss på torget för att handla direkt från oss.