Våra Italienska delikatesser – 10% rabatt under hela januari 

22 januari 2024

Hos oss på Råbytorp hittar du italienska delikatesser utvalda med omsorg för att kunna skapa en smakupplevelse direkt från Italien. 

Våra produkter kommer från bland annat Sannas ItalienGastro Import, Falbygdens Ost och Möllans Ost.

Här kan du hitta allt från ostar, italiensk pasta, olivolja och oliver, som alla har lika god smak som om du vore i Italien.

Vi kan varmt rekommendera olivolja från Sannas Italien. Villa Zottopera är en ekologisk jungfruolja från Sicilien. Gården där olivoljan tillverkas har funnits sedan 1700-talet och ligger på sydöstra Sicilien, nära Ragusa. En del av träden i olivlundarna är 500 år gamla. De växer bland vild sparris, orkideer och andra blommor.m

Är du pasta-sugen så finns italiensk pasta att köpa hos oss. Klassisk bandpasta som är smaksatt med Karl-Johan svamp. Pastan görs enligt gamla traditioner, där den torkas och formas över kopparrör. Tillverkaren Tarall’Oro i Puglia i södra Italien har tillverkat traditionell pasta sedan 1982. Tips – Koka i ca 8 minuter för al dente!

Vi har även en rad härliga ostar som du kan hitta hos oss – bland annat Parmigiano Reggiano, Ostarnas konung – perfekt att riva över pastan eller salladen, från Gastro import. Eller testa den italienska osten Taleggio som är en halvmjuk kittost som görs av komjölk och är känd för sin säregna smak. 

Välkommen förbi för att se mer av vårt italienska sortiment!